top of page
kj28_kép.jpg

MAGUNKRÓL

A Callis csoport a 2001-es alapítását követő első évtizedben az energiaszektorban tevékenykedett, azon belül a megújuló energiaforrások hazai felhasználásának elterjedésében alkotott maradandót: társaságunk fejlesztette a Magyarországon létesített szélerőmű  kapacitás közel felét. 

Cégcsoportunk működésének második évtizedében a makrogazdasági változásokat is figyelembe véve az energetikai - azon belül elsősorban naperőmű - projektek fejlesztése mellett az ingatlanszektorra fókuszál. Az ingatlanpiaci stratégiánkat a magas hozzáadott értékű projektek megvalósítására alapoztuk: bel-budai, kis lakásszámú, prémium kategóriás társasházakat építettünk és tervezünk a továbbiakban is építeni. Ezen túlmenően a projektfejlesztésben felhalmozott szakértelmünket pénzügyi befektetőként is kamatoztattuk az ingatlanpiac több szegmensében.

 

Stratégiai célkizűzésünk, hogy az ingatlanfejlesztési aktivitásunkat kiterjesszük az iroda- és szálloda piacra is, emellett továbbra is fontosnak tartjuk a megújuló energiaforrásokon alapuló projektek nem konvencionális fejlesztését.

Munkánk során az alábbi alapelveket követjük: alaposság és tisztesség.

bottom of page